Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان صنایع کوچک ایران گفت: در حال حاضر از مجموع ۷۶ هزار واحد صنعتی در کشور تعداد ۱۲ هزار و ۶۷ واحد تعطیل هستند که دلایل تعطیلی این واحد ها باید مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ هجدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی کشور روز سه شنبه با حضور عزیزالله قربانی معاون سازمان صنایع کوچک ایران، رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین، کمال محمدی مشاور رئیس پارک فناوری پردیس، حسین ساروخانی رئیس هییت مدیره کارگزاران فن بازار منطقه ای استان و نماینده بروکرها در شورای عالی فن بازار کشور، شهریار غمامی مدیرعامل شرکت دانش بنیان پرشیا فن آوران کیمیا و ایمان رهنما فلاورجانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان الماس فناوران گیتی در مجموعه ایرانیان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عزیزالله قربانی در این همایش گفت: در حال حاضر از مجموع ۷۶ هزار واحد صنعتی در کشور تعداد ۱۲ هزار و ۶۷ واحد تعطیل هستند که دلایل تعطیلی این واحد ها باید مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرد.

قربانی تصریح کرد: کمبود نقدینگی و موادداولیه نبود  بازار و فرسودگی واحد های تولیدی از مهمترین دلایل تعطیلی واحد های تولیدی است که از فن بازار ها درخواست می کنیم دلایل اصلی تعطیلی واحد های تولیدی را شناسایی و برای حل آنها راهکار ارائه کنند. 

وی بیان کرد: در این زمینه اعتبارات مناسبی پیش بینی شده که با همکاری شهرک های صنعتی امکان تامین اعتبارات برای فعالیت فن بازار ها نیز فراهم می شود .

معاون سازمان صنایع کوچک ایران تصریح کرد: از ۲۹ فن بازار منطقه ای کشور تعداد ۱۸ فن بازار با متولی گری شرکت شهرک های صنعتی اداره می شوند. 

قربانی با اشاره به برنامه های سازمان صنایعرکوچک در حوزه توسعه فناوری، نوآوری و ارائه خدمات توسعه کسب و کار  گفت: در راستای حمایت از استقرار شرکت های دانش بنیان در شهرک ها و نواحی صنعتی و فناوری در سال گذشته تعداد ۱۴۸ قرار داد واگذاری به مساحت ۴۸ هکتار با شرکت های دانش بنیان منعقد شد. 

این مسئول صنعتی از ایجاد ۶ شهرک فناوری تخصصی در کشوررخبرداد و یادآورشد: این شهرکها در زمینه صنایع غذایی و بیوتکنولوژی در مشهد، قطعات خودرو در تبریز ، الکترونیک و صنایع غذایی در ارومیه ، فناوری نوین در اصفهان ،صنایع شیمیایی در فارس و کانی غیر فلزی در  همدان است که با هدف ایجاد زیر ساخت ها در  تامین امکانات فیزیکی و خدمات نرم افزاری برای ارتقای توان رقابت پذیری واحد های صنعتی راه اندازی شده است.

وی افزود: با راه اندازی ۳۸ کلینیک کسب و کار در شهرک های صنعتی کشور اقدامات مهم دیگری از جمله  ایجاد و توسعه فن بازارهای منطقه ای و مراکز مبادله فناوری با سایر کشور ها در راستای تامین نیاز های فناوری صنایع ، نفوذ فناوری های نوین ،بهبود فرایند مبادلات فناوری و ارتقاء خدمات در اولویت سازمان قرار گرفته است. 

وی اظهارداشت: همچنین  ۱۸ فن بازار منطقه ای با تولیت شرکت شهرکهای صنعتی و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست راه اندازی شده است .

معاون سازمان صنایع کوچک ایران از ایجاد سامانه شناسایی و رفع نیازهای فناورانه برای تعامل مستقیم متقاضیان و فناوران خبر داد و گفت: تاکنون ۱۶۰۰ نیاز فناورانه شناسایی شده و ۴۱۵ نیاز در جریان برگزاری رویدادهای فناورانه رفع شده است. 

قربانی طراحی توسعه و نوآوری در خوشه های کسب و کار را مهم دانست و گفت: تاکنون ۷ مرکز نواوری ذیل برنامه حمایت از توسعه خوشه های کسب و کار و رشته های غالب در استانهای آذربایجان شرقی ، سیستان و بلوچستان، فارس ،مرکزی و یزد راه اندازی شده است .

وی آماده سازی بنگاه‌ها برای ورود به صنعت چهارم را از دیگر برنامه ها اعلام کرد و اظهارداشت: این کار با هدف آگاهی بخشی ‌و حساس سازی مفاهیم صنعت و آماده سازی واحدهای صنعتی منتخب برای ورود به انقلاب چهارم صنعتی در دستور کار سازمان قرار دارد .

وی ادامه داد : حمایت از استارت آپ ها در حوزه توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط و شهرک های صنعتی مشتمل بر خدمات زیر ساختی ، منابع انسانی ، خدمات توسعه کسب و کار و خدمات تجاری سازی و بازار یابی هم از دیگر برنامه های این سازمان است .

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرکهای صنعتی قزوین معاون سازمان صنایع کوچک ایران شهرک های صنعتی دانش بنیان راه اندازی کسب و کار منطقه ای فن بازار شهرک ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته